Original Healing

ORIGINAL HEALING

MED SONIA SANDOVAL

Vad är Original Healing?

 

Original Healing baserar sig på en urgammal healingmetod som Australiens aboriginer har använt sig av i tusentals år. Orignal Healing baserar sig också på kännedomen om lagarna om LORE (kunskapen om universum) och insikten om att allt i naturen är levande.

 

Denna metod liknar ingen annan då Original Healing söker den urprungliga orsaken till de problem som påverkar oss i livet. Original Healing ser på kroppen som ett holografiskt minne på cellnivån där man kan nå orsak och verkan om det som händer oss. De negativa händelserna som vi ärvt av våra förfäder och de känslor och tankar som är instängda i kroppen och som påverkar oss negativt i livet gör att vi fastnar i olika livsmönster som är svåra att ta sig ur.

 

Hur fungerar det?

 

Original Healing guidar dig genom tiden för att hitta den ursprungliga orsaken till det problemet som påverkar dig negativt i livet just nu. När orsaken hittats, blir du guidad att förändra den för att på så sätt bli befriad från den och förhindra att det händer igen. Den hjälper dig också att förstå orsaken till ditt problem och varför du känner att du måste kämpa dig igenom livet. Du får då friheten att välja ett mer tillfredställande liv och bli av med jobbiga livsmönster och beteenden.

 

Den här metoden fungerar bäst om du kommer med ett öppet sinne och är redo att bli av med dina problem.

Original Healing

Allt i naturen är levande.

-Urgammal aboriginer tro.