Hur går det till?

ORIGINAL HEALING

MED SONIA SANDOVAL

Hur går det till?

 

En session kan ta mellan 1-2 timmar beroende på hur många problem du vill få hjälp med. 2-4 problem brukar kunna lösas under den tiden.

 

Du berättar om de problemen som du vill få lösta och jag förklarar för dig hur en session går till. Du ligger fullt påklädd på ett massagebord och du blir guidad att hitta den ursprungliga orsaken till det problemet som ses över i den stunden. Detta görs genom att jag kommunicerar med dig och din ande genom muskeltester och genom att prata med dig. När man väl har hittat orsaken till problemet som påverkar dig, blir du guidad att förändra orsaken för att göra dig fri från ditt problem.

 

Du är helt medveten under hela sessionen och i full kontroll över din kropp.

 

Förändringarna i kroppen kan ske omedelbart eller så kan det ta några få dagar. Healingupplevelsen kan vara olika från att ha en mindre känning till att få en mindre kris då kroppen håller på att bli av med allt det onödiga den har burit på. Se då till att vila och dricka mycket vatten.

 

Den här metoden fungerar bäst om du kommer med ett öppet sinne och om du är verkligen förberedd för att arbeta dina problem.

 

Original Healing

Ta hand om dina tankar eftersom de skapar din verklighet.